Hoera! Het is zo onvoorstelbaar gaaf dat er zoveel steengoede en zo verschillende filmpjes gemaakt zijn. De winnaars van de KeepItCleanDay PROMO filmpjes wedstrijd zijn bekend: 

 

 

 

De eerste vinden we muzikaal, idealistisch, technisch erg sterk, sfeervol en met een prachtige danseres;
De tweede vinden we informatief, gesterkt met cijfers, overtuigend, helder, mooi gemaakt;
De derde vinden we humoristisch, speelt in op wat mensen kunnen overwegen (waarom zou ik meedoen in NL dat toch al schoon is??) en de acteur is geweldig!

Ze zullen alle drie weer net andere kijkers aanspreken en juist dat vinden we onverwacht heel bijzonder…!

Daarnaast is er nog een eervolle vermelding voor de volgende vier filmpjes:

Hoe werkt de ‘Doe mee met KeepItCleanDay’ – filmpjeswedstrijd ?

 

 • Maak een grappig, gek, opvallend, spannend filmpje, waarin de kijker opgeroepen wordt om mee te doen met KeepItCleanDay!
 • Iedereen mag meedoen. Met Iphone, fotocamera of professionele camera.
 • Zet je filmpje op Youtube of Vimeo en mail de link naar je filmpje naar Janne: janne@keepitcleanday.nl. Dan plaatsen we je filmpje op de KeepItCleanDay website!
 • Roep je vrienden en familie op om je filmpje te bekijken en op jouw filmpje te stemmen. Dat gaat heel makkelijk: onder je filmpje staat een Facebook-like button.
 • Vanaf 15 augustus gaat de wedstrijd van start en kun je indienen tot 9 september filmpjes.
 • Kijkers mogen tot en met 14 september hun stem uitbrengen. Op 15 september maken we de winnaar van de KeepItCleanDay PROMO filmwedstrijd bekend!

 

Prijs:Ben jij de winnaar? Dan behoort jouw filmpje tot de officiële campagne filmpjes van KeepItCleanDay en zal het tot aan 21 september overal op al onze communicatie kanalen gepost worden en gedeeld door alle enthousiastelingen rondom KeepItCleanDay!

Bovendien krijg je één van de exclusieve groene KeepItCleanDay Doppers, het ideale flesje voor kraanwater. Waarvan er tot 21 september 2012 maar twintig in omloop zijn. En om in filmische sferen te blijven, krijg je ook nog eens gratis entree voor 48hour Film Utrecht (28-30 sept.)

Alle vormen zijn toegestaan: acteurs, animatie, stop-motion… Je bent helemaal vrij, als het de kijker maar prikkelt om mee te doen.

Filmtips om te kunnen winnen:

 • Houd de video kort, hooguit 1 minuut.
 • Hoe eerder je meedoet, des te meer likes je kunt veroveren!
 • In de video moeten in ieder geval de volgende gegevens voorkomen: De naam: KeepItCleanDay! De datum: 21 september 2012. En de tekst: Meer info en meedoen? Ga naar: www.keepitcleanday.nl (url)
 • De vrijwilligers achter KeepItCleanDay bepalen de winnaar. Hoe meer likes je op facebook verzamelt, des te groter de kans dat je wint.
 • Door deel te nemen aan de Keep It Clean Day Filmpjeswedstrijd geeft de maker toestemming aan KeepItCleanDay voor het kosteloos gebruik maken van de video in promotionele activiteiten.
Bekijk HIER alvast ter inspiratie de Mashup Movie gemaakt door CrowdRevolt, na aanleiding van onze internationale Live broadcasting met WorldCleanUp teams!
.
.