Tags

No tags :(

Wij zijn ongelofelijk dankbaar voor de enorme opkomst op KeepitCleanDay 2014! Dank jullie wel voor de manier waarop 2014 een bijzondere plek in ons hart heeft gekregen.

Een bijzonder dankjewel aan mensen als Lonneke Crusio (Culemborg), Robbert Bouman (Alphen a/d Rijn), Suzanne Klaassen en Brigitte Paulissen (Haarlem), Lydia Scholte (Amsterdam Oost), Anneke Strasters (Rotterdam), Andrea Brandes (Amstelveen), Helene van Zutphen (Nederland Schoon), Soul Surfers (Den Haag) , Hans Vugts (hotel Casa400), Hensel Hosting (provider) en vele anderen, die al vanaf het eerste uur in 2012 betrokken zijn bij KeepitCleanDay en nog steeds actief.

Een ander bijzonder dankjewel aan de inspirerende organisaties en mensen die we dit jaar leerden kennen. Een enthousiaste school uit Kekerdom met wie we brieven schreven, bedrijf Biofutura (Rotterdam) die het Van Nelle Fabrieksterrein flink onder handen nam, de Anteagroup (Oosterhout), de Telstar Meiden Academie (Alkmaar), Quintis Ristie die zich via radio OpenRotterdam hard maakte voor de actie, het Mövenpick hotel (Amsterdam), Bianca Bremer (wethouder Voorschoten), Joost Eerdmans (wethouder Rotterdam), en het team rond Anita Olsthoorn (gemeente Rotterdam), Saskia Schenk-Dekkers (wethouder Roosendaal), Ike Busser (wethouder Venray), Wendy Ruwhof (wethouder Renkum), leerlingen Gerswinhof, leerlingen Passercollege, De Schone Breevaart (Gouda) en nog tientallen mensen, bedrijven en organisaties die we nu vergeten!

Een dankjewel aan de duizenden mensen die gisteren iets opgeruimd hebben! Iets dat je zelf níet op de grond gegooid had, maar dat je toch oppakte. Gewoon omdat we het samen deden, en jij ook mee hielp! Misschien waren het twee lege flesjes, misschien was het een zak vol. Het maakt helemaal niets uit, want elk moment is welkom. Dankjewel!

Een ‘last but not least’ dankjewel aan de organisatie-die-geen-organisatie-is: Aan onszelf – Kaire Guthan, Caroline vd Post en Annette Dölle. Het enige dat wij doen zijn lijntjes verbinden, goed luisteren, en de knooppunten in het land in contact brengen met elkaar, zodat er ruimte ontstaat om op je eigen manier mee te doen. Wat zijn we daarom dankbaar voor de fantastisch vrolijke collectieve kracht die we gisteren als land neer gezet hebben!

‘It always seems impossible until it’s done’ – Nelson Mandela.