Tags

No tags :(

Wauw! Wauw! Wat heeft het land er een ongelofelijk feest van gemaakt. Zonder dat iemand het verwacht had, of aan had zien komen, hebben duizenden mensen op KeepitCleanDay hun omgeving opgeruimd. Gewoon, omdat dat lief is voor de wereld!

In Culemborg werd voor de 4e keer op rij een fantastisch opruimfeest gevierd, op het strand waren er talloze activiteiten, in Venray deden er meer mensen mee dan ooit, Amsterdam had vanuit de gemeente een heuse aanmeldpagina gekregen waardoor alle acties te volgen waren, en Rotterdam spande de kroon doordat de gemeente een wedstrijd had georganiseerd voor de straat/wijk/organisatie met het meeste afval! Ruim 6.000 mensen deden er daar mee.

Onder de indruk zijn wij – de mensen van het eerste uur. Want, het ís dus gelukt! Het is gelukt om KeepitCleanDay net zo in te richten als Koningsdag: Volledig vrijgelaten en gelijkwaardig. Waar iedereen deelnemer en eigenaar is op hetzelfde moment. Want, heb je wel eens een landelijk team de Koningsdag zien besturen? Nee toch zeker! Dat wensten we voor KeepitCleanDay ook. Op de derde vrijdag in september. Totdat we hier zó schoon zijn, dat we van de grond kunnen eten.

KeepitCleanDay gaat daarom structureel verder als een evenement zonder ‘team’ (niet dat we dat waren, maar je kan het niet vaak genoeg zeggen). Alle Nederlanders zijn immers al jaren organisator van dit blije opruimfeest. Het taakje ‘social media‘ blijft bestaan, zodat je altijd mooie momenten kan delen. Verder is alles aan jullie – de regio en lokale groepen in het land. Dé kracht van KeepitCleanDay!